От много време познаваме и следим работата на Селест Барбър. Австралийката години

...
От много време познаваме и следим работата на Селест Барбър. Австралийката години
Коментари Харесай

Жената, която открито се подиграва на висшата мода

От много време познаваме и следим  " работата " на Селест Барбър. Австралийката години наред пленява сърцата на доста почитатели в обществените мрежи, където помества занимателни фотоси и видеа на имитациите си на разнообразни известни персони.
 Ирина Шейк, Селест Барбър, Vogue Португалия и две идентични корици на изданието
Какво е общото сред Ирина Шейк и Селест Барбър

Оказва се, че две идентични корици на Vogue Португалия

Профилът на Селест Барбър в Instagram е изпълнен с клипове и фрагменти, които намерено осмиват фотосесии и инфлуенсърски постове на едни от най-известните личности по света. Всичко това и носи над 9 млн. почитатели.

И в случай че постоянно хвърляме по едно око на Селст, с цел да забележим какво ново е сътворила, то до преди броени дни нямахме визия коя е Анджелика Хайкс. Случайно попаднахме на профила ѝ в Instagram, само че той несъмнено съумя да ни впечатли.

Илюстраторката Анджелика Хайкс споделя голям брой сатирични видеа, с които като че ли намерено се подиграва на най-известните модни марки в промишлеността. С последните ѝ забавни клипове да вземем за пример тя демонстрира по какъв начин с подръчни средства да си създадем същите тоалети, които някои от звездите избраха да носят на филмовия фестивал във Венеция. 

И защото пародийните ѝ клипове успяха да разсънят любознанието ни, взехме решение да се поинтересува малко повече коя в действителност е Анджелика Хайкс.

От Fashion Network научаваме, че наред със занимателното ѝ наличие в обществените мрежи, работата на Хайкс като илюстратор украсява и страниците на списания като Elle и Harper`s Bazaar, привличайки вниманието на инфлуенсъри и фешън марки по целия свят.

Освен това 29-годишната художничка дава възможност на запалянковците да се срещнат с работата й и по старомодния метод: посредством книга, озаглавена Tongue and Chic, която издава през 2017 година
 Pleasehatethesethings - най-грозният профил в Instagram
Най-грозният профил в мрежата

Лошият усет няма край

Докато надарената млада художничка сега живее в Ню Йорк, тя е родом от Лондон и има кралско потекло - татко й е втори братовчед на Чарлз, актуалният крал. Модното въздействие в работата й евентуално идва от майка й, която е дизайнер и инфлуенсър на лондонската сцена.

Хайкс получава първия си огромен пробив в средата на последната си година в University College of London, когато е помолена да илюстрира картички за вечеря в чест на Pal Zileri, италианска линия за мъжко облекло.

Скоро след това тя получава многочислени благоприятни условия, в това число да рисува предложения за празненство на Тори Бърч в Лондон и да стане формален илюстратор на списание Mr. Porter, оповестено от Net-a-Porter. Хайкс редовно участва на разнообразни ревюта, където скицира най-новите сбирки.

Профилът ѝ в Instagram е следван от близо 110 хиляди индивида, а списания като Vogue да вземем за пример постоянно споделят закачливите ѝ и изобретателни видеа. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР